Over onsBij 'Stidges' is, technisch gezien, eigenlijk alles mogelijk; ongeacht of de website gemaakt wordt voor een 'gewoon' scherm of voor mobiele toepassingen. Of voor beiden tegelijk natuurlijk (zg. 'Responsive design').


TarievenWij maken duidelijke afspraken over wat wij doen tegen welk tarief. Afhankelijk van het project en de uit te voeren werkzaamheden maken wij met u een afspraak op uurbasis (regie-tarief) of een fixed-price voor een te overziene hoeveelheid werk.


OnderhoudVoor het onderhoud van uw website, het toevoegen van extra functionaliteit etc is het mogelijk een onderhoudstarief af te spreken voor bijv. een jaar of per jaar. Het testen van de ontworpen functionaliteit en het oplossen van kleine onvolkomenheden hoort hier niet bij; dat is een vanzelfsprekend onderdeel wat in het eerder afgesproken tarief zit.


TechniekHypertext PreprocessorPHP (Hypertext Preprocessor) is een van de meest vooraanstaande talen voor het schrijven van dynamische websites; deze taal wordt begrepen daar nagenoeg alle webhosts. De meeste door ons geschreven web-oplossingen worden daarom geschreven in PHP.

Stidges maakt geen gebruik van voorgeprogrammeerde 'kant-en-klaar-code' van derden.
Waarom niet? Omdat wij alleen die code schrijven die expliciet nodig is en 'overbodige ballast' in de code als hinderlijk ervaren; dit vertraagt de website, maakt de code onnodig onoverzichtelijk en lastiger / minder snel aanpasbaar.


Tools en librariesOm een dynamische website te bouwen is alleen kennis van PHP niet voldoende. Regelmatig maken wij daarom gebruik van extra tools en libraries zoals jQuery, Javascript en AJAX. Onze kennis van deze tools is up-to-date omdat hiermee dagelijks gewerkt wordt.


Gebruik van databasesVeel websites maken gebruik van gekoppelde databases om informatie op te zoeken en/of op te slaan: Stidges beschikt daarom over een ruime kennis en ervaring over en met (My)SQL en SQL-server-technieken.


Uw eigen domein, hosting en databaseVeelal wordt er een website gemaakt maar heeft u nog geen eigen domein om deze te plaatsen.
Indien u dat nodig heeft of als dat gewenst is maken wij 'on the fly' een domein / een hosting-abonnement voor u aan en installeren eventueel de noodzakelijke databases (+ set-up).


WebsecurityInternet is voor iedereen toegankelijk, helaas ook voor diegenen met minder goede bedoelingen.
Werkt u met gevoelige informatie die niet voor andere ogen bestemd is en een vertrouwelijk karakter heeft,
dan is IT-'Security-Awareness' zeker een item waaraan de nodige aandacht besteed moet worden.
Stidges heeft de kennis in huis om uw vertrouwelijke gegevens tot op een zeer behoorlijk niveau te beschermen en ontoegankelijk te maken voor onbedoelde 'mee-kijkers'.
Dit is geen standaardonderdeel; indien dit aan de orde is wordt dit apart met u doorgesproken en begroot.